hot Chocolate...

Är inte ett dugg taggad inför höst eller vintern i år tyvärr. Jag brukar vara det men i år... Nej. Orkar inte kyla, spruckna händer, elektriskt hår osv... Men ja ska försöka vara positiv istället, allt blir mycket lättare då ;) Så ja längtar efter att kura ihop mig i en filt, dricka varm choklad med en liten "chili-klick i" och njuta av första snön falla ner på de gula löven. Jaja, måste hitta mer possitiva rejer.


Röd väska

Gjorde ett litet collage med röda väskor! Den längst ner ska jag gå o kolla på i butik :D
/Linnea

Min nya gossemysis!

Idag har jag slagit på stort och köpt en fusk pälsjacka! Testade även en med riktig päls men det kändes inte alltför bra liksom. Men jag vart iallafall förälskad i denna jacka från Mq!
Lite kul med tanke på att jag Inte skulle köpa en svart jacka i år men jag tänker investera i en röd väska istället så det blir lite färg ändå :D
Gossemysis <3
På :)
/linnea

Snygg höstjacka!

Fuskpäls

Fuskpäls - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01H76V

Jacka i pälsimitation. Knäppning med hakar och hyskar samt fickor fram. Fodrad. Längd 59 cm i stl M.

H;amp;Mwww.hm.com
Tittade förbi på h&m´s hemsida och såg denna snygga jacka. Blev glad över att den var så fin men inget köp blir det för mig...Istället tipsar jag er alla som tänker satsa på "pälsjacka" i höst ;)

I can be your hero

Blev lite flummiga o gjorde en hemmagjord musikvideo... Vi gjorde egen bakgrundsmusik och spelade in när vi sjöng och sedan gjorde vi om rösterna till mörka. watch it ;)

Nykommen hem

Kommit hem efter att ha spenderat en dag ute i regnet på Haningedagen där min mamma var en av utställarna med sitt företag. Vädret var ju lite olämpligt dock men jag mysde ner mig i den rymliga släpkärran :)

In the släpkärra :P

Nyköpt polotröja o jeans har fått hålla mig varm idag :)

/Linnea

Ambitiös

Jag är mitt uppe i att byta rum så det är rätt mycket att göra för tillfället. Just nu ligger saker i en enda stor hög så det är fortfarande en hel del att göra.
Men jag är glad för jag byter upp mig i samband med flytten.
# Jag flyttar nu från norr till söder-läge (sol)
# Jag får ett mycket större rum.
# Och så får jag en sk walk-in-closet.

Igår shoppade jag loss i tyggrottan och köpte bla ett tyg för att sy en dyna till min gungstol (behöver få in färg i rummet). Det blev en blommig historia och även om jag inte är säker på om det är 100% jag så gillar jag det i varje fall!Här nålas det!


RESULTATET:


Måste ju erkänna att jag blev lite stolt ändå :D


En närmare bild på stolsisten och tyget som i sig känns lite omodernt men blir snyggt i sammanbandet :)