Läckert gott och gräsligt kul XD

Idag har jag varit med bästaste Melat och som vanligt har vi hittat på lite udda knasiga saker!

Vi började på stranden med lite bad och sol och åkte sedan hem till mig för härligt desert.
Hemmagjord glass (bästaste som finns, skaffa glassmaskin!) med massor av frukter vi fixade!
Var duktig och fotade ;)


Stora körsbär (bigaråer), chokladgodisar i bitar, hemmagjord gräddglas(<3<3<3), passionsfrukt, chokladdoppade vindruvor

Efter att ha avnjutit detta så skulle vi kratta gräsmattan vilket slutade med att vi rullade runt i gräset, gjorde värsta hinderbanan, försökte hoppa över störst gräshög och sprang runt som galningar i trädgården!
Väldigt fysiskt ansträngande alltså!

Nu planerar vi att sova ute nästa vecka under en hemmagjord koja vi ska fixa, det ses fram emot!

Och så längtar jag efter att sötnosen Olivia ska komma hem från Turkiet, var jättelänge sen vi kunde träffas!

HejHopp!

Balkong-mys

Eftersom det är sommar kan man sitta ute på balkongen... Jag har satt ut ett bord, stol, matta osv där för att jag ska kunna sitta där ute å läsa eller dricka en kopp te :)...
Svårt att få med på bild hur det verkligen ser ut ;) Jag har också nu på senare satt dit en till stol där så man kan vara två därute.
Tekopparna och brickan kommer ifrån bolagret ;)

...

Hej! Ny design igen... Men jag vet inte ens om jag tycker detta är snyggt :S Är så trött på den gamla, men men. :Linnea vi får fota nån dag till nya bilder och göra en snyggare design va?? :D
I alla fall så har jag inget mer att säga så jag visar er denna bild:
Lite halvflummig bild på Albin innan när han försökte klättra på gardinen...

En liten alien?

För någon vecka sen hittade min undulat Albin en liten kompis... Han hoppade glatt efter insekten som en liten kråka samtidigt som han headbangade med huvudet. Dock tyckte inte insekten att de skulle vara kompisar men stannade gärna i mitt rum.
flum..
Alien?

I väntan på något bättre...

Hej! Idag skulle jag igentligen jobba men eftersom jag fortfarande inte är helst frisk än kunde jag inte åka till jobbet. Ska sommarjobba inom äldreomsorgen så då måste man vara helst frisk för att vara där, lätt att man smittar någon annars. Istället för att sitta och hänga framför teven som jag har gjort nästan varje dag nu så åkte mamma och jag till centrum. Shoppade lite som ni kan se här nedan:
Lång klänning från H&M (rea!) :)
Flip-flopen från H&M och bikinin från Cubus B)
Ett par regäla sandaler från dinsko och ett efterlängtat läppglans från Cubus! :D

Snart frisk!

Hej bloggen! Bloggen är nästan lika torr som en öken, väntan på regnet... (bloggtorka).
Sommarlovet är äntligen här! Jippie!! Dessvärre inleds det med ngn slags infektion på stämbanden så jag har inte fått prata på hela helgen men nu mår halsen bättre ;) Men däremot rinner min näsa mycket (förskylning + allergi) och så har jag lock för öronen som inte vill försvinna. Kul.
Vill tipsa alla där ute som vill hitta ett bra nässpray för förskylning... Otrivin Menthol. Fick en chock när jag första gången använde det, det blev typ som en mintbomb i näsan. Men täppan försvann nästan på en gång och så kunde jag sova gött. ;)

Nedräkning!

Agua-free-girl-happy-smile-favim.com-64990_large

dagar kvar tills mitt metallfria leende:D

/Linnea

Trött och glad

Det ända med rubriken som stämmer med bilden är "trött" och så inget smink... Glad är jag eftersom jag inte har några prov kvar på detta läsår och det känns fantastiskt bra! Det återstår bara någralektioner och sen är det sommarlov! Men det verkar som jag redan tror att det är sommarlov med tanke på att jag bloggar mitt i natten. Inte så smart med tanke på att jag ska gå upp kl 06.30... Men men.
Sen tror jag att några hål behöver lagas.... Strumporna borde dock slängas! Hehe. Mina jeans sitter så tight att de alltid är påväg att spicka och idag sprak de på båda vaderna. Så fram med symaskinen! = Bara så ni vet liksom;)
Go nattski!