Ny design!

Ny design då igen, men om Linnea vill... Annars byter jag tillbaka ;) Den nuvarande headern är tillfällig, det ska komma en lite bättre gjord en. Sen så ska man vell lägga in ngn slags presentation på sidan och lite smådetaljer här och där. Och Nej det är inte jag som har gjort designen utan den kommer ifrån http://designbloggar.com/. Känns lite mer fräschare med en softare design. :)
Juste! Säg till om något är konstigt med designen så jag vet! Det kan se lite olika ut på olika webbläsare ;)

Nya skor och ingen fritid...

Hej bloggen! Minns ni mig? Eller det är kanske ni som frågar mig om jag minns bloggen... Hehe. Aja, jag har liksom dissat bloggen lite på sistone för att det har varit så mycket i skolan och så. Nu börjar jag äntligen landa inför sommarlovet. 3 prov kvar och sedan inget mer!
Har också nya joggingskor, använde de igår för första gången :) "Sprang/ joggade/ gick"  i skogen 4km o ngt mer.. Fick håll massor av gånger men det måste bero på att jag är så otränad som man kan bli eller inte. Men i alla fall här ser ni skorna:
Vi syns! :)

Från vårängen

Plockade blommor idag som min tisdags-sak att göra. Det blev både till torkning och till fönstret :)

/Linnea


3 år sedan...

Hittade lite gamla bilder igår när jag startade min första blogg med becca :)/Linnea

4 tips för att orka sista skolveckan

Nu är det bara en hel skolvecka kvar och några dagar efter det innan sommarlovet och motivationen är på noll.

Därför kände jag att jag behövde ha något att se fram emot varje dag för att orka med! Jag har kommit på en sak för varje dag framt till fredag och du kan ju också göra något om du känner samma energibrist som jag.

Måndag:


flickr

Gör iordning en god kopp te och titta på tv. Förslagsvis Total Blackout, kanal5, 20:00

Tisdag:

Spring Meadows
flickr

Ta en vårpromenad och plocka blommor. Ställ några i en vas på sängen, pressa några i en bok till bokmärke och häng upp några på tork för romantisk inredningsdetalj.

Onsdag:

carrot cake
flickr

Idag är det lillördag och då tycker jag man ska unna sig något gott för att orka de sista dagarna. Förslagsvis morotsmuffins som är mycket goda och dessutom ett något nyttigare alternativ.

Torsdag:

spa candle
flickr

En skoldag kvar innan helgen! Gör iordning ett skönt hemmaspa där du fixar naglarna och sätter i en inpackning i håret samtidigt som du lyssnar på avslappnande musik.

Fredag:

Beach shoes

flickr

Heeelg och snaart sommarlov!!!/Linnea


...

Sitter här och funderar hur jag ska orka igenom den sista hela skolveckan...

Tumblr_ll5jnlbhyo1qe6u23o1_500_large

...kommer inte fram till något svar...

eller kanske man ska komma på saker man kan se fram emot varje dag/Linnea


Lyckopiller

Här kommer ett litet lyckotips, visa uppskattning till någon genom att ge en gåva eller säga något fint.
Man blir minst lika glad själv!


Collage av mig med bilder från weheartit

/Linnea


Sommarlov

Tumblr_lkzoavgivb1qjc8u6o1_500_large 

dagar tills det är sommarlov

/Linnea (den kommer räkna ner automatiskt)

Plugga med kaka

Vilken sommarhetta utomhus! Och vad mycket plugg, nu i slutspurten, men därför har jag försökt kombinera lite med sitta ute och plugga :)


Utan hatten kändes det som om håret skulle brinna upp X)


Här pluggas det matte :P

/Ha en bra dag!! Linnea

Skansen för ngn vecka sedan......

Hej, hej... Jag försöker ta i tu med mitt plugg och massor av annat viktigt så bloggen hamnar just nu lite i skymm undan för mig. Men kommer vell blogga mer senare när stressen är över ;)
Tänkte visa er lite bilder från förra veckan (måndan) då Linnea och jag var på skansen. Jag fick en hel dag på skansen som present av Linnea och det uppskattade jag mkt :) Tack så mycket !!! :)
Påväg till skansen i färjan! :)
Tittade på många djur... bison Oxar eller vad de nu än heter, sälar, björnar, fåglar osv... Det som finns på skansen förutom akvariet där den tillfälliga utställningen består mest av massor av spindlar. Jag kan liksom inte ens titta åt spindel-akvarium, sååå äckligt och vidrigt. Kändes då onödigt o slösa en hel hundring (som vi i alla fall inte skulle slösa :P ) på massor av spindlar.
Vi åt picknick på en jordgubbs filt  på ett mysigt gräsställe där solen sken som en sommareftermiddag. Som ni ser på bilden har vi likadana klänningar förutom färgerna. Gull!
Haha! Fångade en bild på tuppen när den gick xD Ser lite mallig ut eller så kanske den posade för att den är så van med kameror O.o
Köpte en sockervadd och delade på den, gott!
Och så var man påväg "hem" fast vi gick och satte oss vid stenarna på djurgården och såg vattnet hoppa upp när en båt precis passerat. Det är härligt! :)
Mysig dag ska man nog sammanfatta det till då ;) Tack en gång till för dagen Linnso! :D

Superhjältar

Kalla oss flummiga eller vad ni vill men ibland får man ryck :PHAHAHA XD Ni kan ana hur kul det var för förbipasserande X)

/Linnea

Paket med posten

Igår när jag kom hem möttes jag av en trevlig överraskning. Jag hade fått paket med posten, utan att ha beställt något.
Jag undrade vad det kunde vara med tanke på att någon skrivit för hand utanpå och eftersom det inte fanns något frimärke på. Och så öppnade jag och där låg en mascara!


Det tog ett tag innan jag kom på var det kunde komma ifrån och kom sen på att jag skrivit någon motivering på internet för trinnie and susannah makoverprogram så det måste ju vara därigrån det kommer.
Väldigt lustigt iaf med tanke på att det kändes så oprofssigt på något sätt och det stod inte mer än det ni ser på bilden.

Kul var det iaf! Och mascaran var verkligen bra må jag säga så den rekommenderar jag!

/Linnea


Hemsida

Tänkte att ni skulle få se min nya hemsida jag gjort till mig själv :)

http://linneasvanbro.se/

/Linnea